Det här med blogg

Svårt, det här med blogg. Lite trött på den här. För mycket prat, för lite bilder, för mycket åsikt, för lite av det jag gör och är stolt över. Visste inte hur jag skulle komma ifrån det. Och så namnet. Startade ju bloggen när jag gick på modeskolan och var sjukt fashion. Design var grejen.  Nu känns det där så avlägset och absolut inte som jag. Nu är det konst som gäller och som ska utforskas. Suck.

Startade en tumblr. Textildrommar. Det kändes ju bättre. Tänkte att det verkade som en bra grej. Känns som ett format som ligger nånstans mellan Blogg (med stort b) och Twitter. Inte microblogg, men inte fullformatsblogg heller. Uppm,untrar mer till mindre inlägg med en eller ett par bilder, kortare texter, etc.. Kanske lagom.

Har bloggat där nu sen skolan började för drygt två veckor ssedan. Men börjar mer och mer inse att det inte passar mig. Till skillnad från bloggvärlden så verkar tumblr vara en community. Så svårt att följa tumblrs om man inte har själv, går inte att kommentera på eller kommnicera om man inte har konto.

Så jag kommer nog tillbaka ändå, en stund till. Får se hur jag gör med namn och så. Det här är ändå typ min tredje blogg, vet inte om jag pallar göra en ny? Vi får se.

Annonser
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s