Inflytt!

Har fått lägenhet, tillslut. Var inte så svårt egentligen, när jag väl satte mig ned med det.

Ringde Bengtfors hus i måndags för en vecka sedan, och hade då spanat in en lägenhet på deras hemsida. Den var tagen. Suck. Lämnade en intresseanmälan och ringde igen på lunchen för att ställa lite fler frågor, och fick då höra att den som tagit lägenhetern inte hade hört av sig på drygt en vecka. Kanske fanns det hopp!

På onsdagen fick jag mejl om att ett kontrakt skulle skickas. På fredagen kom det. Och imorgon ska jag skicka det tillbaka igen. Skogsvägen 6 blir min nya adress. En etta på drygt 30kvm, med separat kokvrå och badrum. Hyra på drygt 2000kr. På en vecka fixade jag det. Lite skillnad från Stockholm! Den 11/8 flyttar jag, en vecka innan skolan och med god tid att hinna kolla in områdena.

Förlåt, men: PEPPEN! Är så himla glad! Känns inte som att jag hade kunnat hitta något mer perfekt. En etta, men ändå större än ett studentrum. Inte ett helt kök med möblemang och yta och allt vad det innebär, men ändå separat matlagning. Plats för en säng, skrivbord och nån mysig fåtölj, utan att behöva skaffa soffa, matbord och salongsstolar. Ställa upp mitt staffli och sätta fram symaskinen. Sätta upp mina tyger och tavlor och annat.

Den här hösten… ❤ ❤ ❤ ❤

Annonser
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s